دوست داشتن فردی که رفتارش سرد است

 سلام. من 19 سالمه دو سه سال پیش پسر خالم نسبت بهم ابراز علاقه کرد البته تو فضای مجازی و خانواده ها تا الانشم چیزی نمیدونن من اونم وقع خیلی برخورد سردی کردم چون تو فاز اینجور چیزا نبودم بعد چند سال رفتم تا اون سردی رو جبران کنم و موفق هم شدم و خیلی با هم صمیمی شدیم البته قبل اون هم صمیمی بودیم ولی خب اون از ازدواج با من ناامید شده بود الان که من رفتم ابراز علاقه کردم دیگه اون خیلی سرد شده تا جایی که من حس میکنم دارم تحقیر میشم و برای اینکه خیلی غرورم له نشه بهش گفتم تو مثل یک دوست صمیمی هستی برام و فقط در این حد ولی ته دلم واقعا عاشقشم و الان روز به روز ازم دور میشه و اصلا دیگه نمیتونم بیشتر از این خودمو کوچیک کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام.اینکه کسی در گذشته به ما ابراز علاقه کرده و ما رو دوست داشته دلیل بر این نیست که قراره همیشه ما رو دوست داشته باشه.احتمالا این علاقه برای ایشون کمرنگ شده .به نظرم بهتره سعی کنید از این فرد و از این رابطه فاصله بگیرید. ماندن بیشتر در این رابطه صدمه های زیادی به روان شما خواهد زد .