سلام خانوم دشتی... ممنون ازپاسختون! من دوماهه ازدواج کردم!مشکلات عقدم،رفتارشوهرم(اینکه برخلاف عقایدمن،ب زن های فامیلشون دست میدادوبگوبخندداره ومیگه مث خواهرام هستن) ودخالت خانواده ش بودویه کم بی اهمیت شدنش نسبت ب من واینکه زیادشوخه وحرف ناجورزیادمیزنه البته فهمیدم محیط خانواده شم اینطوریه ازاین نظر! وضع مالیش معمولیه یعنی من اصلا مادیات واسم مهم نیست!درمربوط رابطه مونم بایدبگم ک خیلی باهام خوبه! مشکل من اینه ک بعدازعقدوشناخت بیشترش با رفتارایی ک ازش دیدم وبالاذکرکردم بهش شک کردم والان ک دارم باهاش زندگی میکنم این شک بیشترداره اذیتم میکنه!تاجایی ک روحیه م ضعیف وذهنم درگیرآینده م شده!هروقتم بهش میگم میگه توبااین شکات ناامیدم میکنی!
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز همان طور که خودت هم اشاره کردی بعضی از رفتارهای همسرت برمیگرده به فرهنگ خانوادگی و نوع تربیتش مثل دست دادن با خانومها و زیاد شوخ بودنش که خانوادش هم مثل خودشن وقتی یک فرد سالها در یک خانواده با یک فرهنگ و نوع تربیت خاص بزرگ شده تغییر دادن یک رفتار سخت هست مواردی که گفتین دلیل نمیشه باعث بشه شما به ایشون شک کنید بنظر میرسه با انتقاداتتون وحساسیتهاتون باعث شدید نسبت به شما دلسر باشه نمیدونم همسرتون چند سالشونه وچقدر رفتارهاش میتونه مقتضای سنش باشه ولی شما در سن پایین ازدواج کردید و مهارت های ارتباطی و زناشویی رو نمیدونید کمی بیشتر مطالعه کنید واجازه ندید شک زندگیتون رو بهم بریزه موضوعی که مطرح کردید اینقدر حاد نیست که بخواید به جدایی فکر کنید. جدایی یک زن 17ساله تضمینی برای اینده بهتر نیست میتونید مشکلاتتون رو باما درمیون بزارید تا کارشناسانمون بتونن کمکتون کنن دشتی