2794

درمان فوبیا

145 بازدید 3 تبادل تجربه

نامزد من دچار افکار منفی و فوبیای شدیده برای درمان تنها راه خوردن قرص اعصابه؟ باتوجه به جلسه مشاوره ای قبلا داشتیم دکتر روانشناس اینطور گفت! فوبیا و افکار منفی تنها با مصرف قرص اعصاب قابل درمان است؟ راهکارهای دیگه هم برای درمان هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت مرد شغل سرباز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام. وقت بخير
افكار منفي يك نشانه است كه بايد بررسي بشه علت چيه. افسردگي و اضطراب و شخصيت شكاك ميتونه دليلش باشه. سبك زندگي فرد و گذشته بايد بررسي بشه و مشكلات حل بشه
بفرماييز فوبياي ايشون چي هست؟
در قدم اول اگر علايم خيلي شديده و زندگي فرد را مختل كرده دارو لازمه. در مراحل بعدي جلسات رواندرماني 

تجربه شما

من ترس از گربه و خون داشتم با روش ان ال پی درمان کردم. مشاور منو برد به حالت خلسه و ریشه رو در سالهای گذشته پیدا کردیم و بعد ذهنم رو شرطی سازی کرد که دیگه از اونا نترسم.

بله درمان داره

اما ذكر نكرديد كه فوبيای ايشون از چی هست؟ فوبيا يک ترس مرضی هست كه ميتونه نسبت به هر چيزی باشه. فوبيای نامزد شما چيه؟ ترس از بيمار شدن؟ لطفا دقيق و با جزئيات كامل شرح حال بديد

خب نامزدم از زمانی که پدرشون دچار سرطان شدن و فوت کردن به فوبیا دچار شدن و این حالت نوسانی بوده تو ده سال گذشته گاهی وقتا شدید در حدی که از خونه بیرونم نمیرفته و گاهی وقتا اصلا خبری از فوبیاش نبوده البته در کنار فوبیا افسردگی هم داره که اونطوری متوجه شدیم ارثی هست چون مادرشون و خانواده مادری دچارش هستن و همچنین شکاکیت که پدر داشته رو ایشون تاثیر گذاشته.. در نهایت شرایط خانوادگیشون خیلی تشدید کرده این بیماری نامزدمو واسه همین بنظر شما با وجود این شرایط قرص درمانی تاثیری میذاره چون شرایط خانوادگی تغییری نمیکنه!