حس مالکیت کودک

با سلام

دخترم دو سالشه حس مالکیتش زیاده با پسر عمش یا بقیه سر اسباب بازی دعواش میشه و وقتی ازش میگیرن گریه میکنه  چند روز پیش که مهمان داشتیم سه چهار بار بخاطر بادکنکش زد زیر گریه و منم به هم ریختم . عکس العمل درست چیه؟ کلا برای دعوای بچه ها و همینطور اگه بچه کتک بخوره چه کاری باید بکنم؟با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ والد عزیز اگر کودک دوساله ای از دادن اسباب بازی هایش به دیگران خودداری می کند، رفتاری طبیعی و مناسب دو سالگی دارد. او با بزرگ تر شدن، نسبت به کودکان دیگر علاقه مند می شود و از بازی با آنها لذت می برد به نحوی بسیار تدریجی، احساس بخشش و انسان دوستی در او شکل می گیرد. اگر از او بخواهید اسباب بازی مورد علاقه اش را در اختیار کودکی دیگر قرار دهد، تصور می کند که همه بسیج شده اند تا شی ء مورد علاقه اش را از او بگیرند. پافشاری در این زمینه او را نسبت به اسباب بازی مورد نظر حریص‌تر می کند و احساس مالکیت او را قوت می بخشد. کودک وقتی به سه سالگی رسید و از بازی با کودکان دیگر لذت برد، می توان بازی های جمعی را به او آموزش داد. بهتر است بچه‌ها در این سن با نظارت و مدیریت بزرگترها بازی کنند ؛ از قصه و تیغای نقش برای آموزش دفاع از خود برای کودک استفاده کنید. اینکه موقعیت را ترک کند یا به بزرگ‌تر ها اطلاع بدهد و گزینه‌های دیگر