قلیایی بودن رحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1975 بازدید 1 تبادل تجربه

چطور بفهمیم محیط رحم قلیایی است یا اسیدی‌؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

pH واژن برای ورود اسپرم و باروری مناسب است و باعث از بین رفتن اسپرم نمی شود موفق باشید

تجربه شما

ممنون از نظرتون من برای پسرزایی میخواستم بدونم که آیا رحمم قلیایی است می‌خوام بارداری بعدیم پسر باشه یک دختر ناز هم دارم

راهنمایی کنید ممنون

@yab

دوست عزیز تعیین جنسیت با آقا است زیرا کروموزوم xy دارد و خانم xx اگر آقا y دهد جنین پسر می شود و اگر x دهد جنین دختر  ،داشتن تغذیه مقوی و مغذی مانند مصرف آجیل ،خرما ،عسل و... در آقایان موثر است علاوه براین  تایم تخمک گذاری شما موثر است بهتر است در شب تخمک گذاری خود اقدام به بارداری داشته باشید البته این روش ها صد در صد  نیستند و نمی توان برای کسی تضمینی  تعیین جنسیت انجام داد  اینکه شخصی رحمش قلیایی است یا اسیدی و از کجا بفهمد همچین اصطلاحاتی از نظر طب پزشکی وجود ندارد  و در کتب پزشکی ثبت نشده است موفق باشید