تاثیررطوبت بر رحم قلیایی

مدام لباس زیرم رو هرروز روزی چندمرتبه عوض کنم. آیا مناطق رطوبت زا برو روی رحم قلیایی تاثیرمنفی دارد؟ من رحمم قلیایی هستش.خیلی ترشح دارم. مخصوصا وقتی میرم مسافرت به شهرهای شمالی تشدیدمیشه ومجبورم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

از نظر طب پزشکی در بعضی از زمان ها مانند تخمک گذاری و پیش از قاعدگی و بارداری به علت تغییرات هورمونی ترشحات واژن افزایش می یابد و این مسئله طبیعی است موفق باشید