آمنیوسنتز و نشتی کیسه آب

سلام. هفته ۱۹ بارداری هستم. شنبه آمنیوسنتز شدم. امروز که چهارشنبه ست. بعد از ادرار و اینکه خودمو خشک کردم راه میرفتم که یهو خیس شدم. آب روان و بیرنگ.رفتم بیمارستان سونو نوشت. انجام دادم گفتن مایع دور جنین خوبه. ولی دکترم بجز شیاف هیچ دارویی برام ننوشته. سوالم اینه بجز استراحت و مصرف مایعات و شیاف. آیا نباید آنتی بیوتیک بخورم؟ نکنه عفونت کنم و وارد کیسه آب بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکل جدی وجود ندارد و این مسئله طبیعی است بنابراین استرس نداشته باشید موفق باشید