آیا این تفکر درسته که کیسه آب یک هو پاره میشه؟ یا بحث نشتی هم وجود دارد؟! آیا با استراحت ممکن جلو نشتی گرفته بشه یا قرص و دارو داره ؟! از کجا بفهمیم کیسه آبمون نشتی دارد؟! ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال سوراخ شدن ریز در کیسه آب هست.در این موارد فرد خیس میشود و سونو هم کاهش مایع را نشان میدهد. و راه تشخیص قطعی معاینه و تست آمنیوشور است.

در این شرایط فرد بستری میشود و تحت مراقبت از نزدیک قرار میگیرد و

برحسب شرایط ممکن است زایمان انجام شود و یا داروهایی برای رسیدن ریه جنین داده شده و مدتی فرصت داده شود و بعد زایمان انجام شود. برای فرد دچار سوراخ در کیسه آب ،دارویی نداریم که سوراخ را ببندد. در مواردی سوراخ بسیار ریز خودش ترمیم میشود.