مقدار کالری روزانه

سلام من 58کیلو هستم چقدر در روز برای ثبات وزنم کالری مصرف کنم قدم 164

ضمنا میشه فرمول محاسبه کالری روزانه برای ثبات وزن رو بگین؟ ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز،
اول اجازه بدین یک پارامتر رو براتون تعریف کنم. متابولیسم پایه ، یا همون BMR مقدار کالری هست که بدن انسان برای زنده موندن بهش نیاز داره. یعنی مقدار کالری مورد نیاز برای حالتی که فرد هیچ فعالیتی بدنی نداشته باشه .و اون‌کالری فقط برای عملکرد قلب و ریه و مغز و کبد و کلیه و ... هست.
BMR تابعی از جنسیت، سن ، قد و وزن هست و فرمولش برای خانمها و آقایون متفاوته.
 کالری مورد نیاز روزانه تون، ضریبی از این BMR هست و اون ضریب بستگی داره به میزان فعالیت روزانه تون. برای افراد غزر ورزشکار که فعالیت های روزمره معمولی دارن، این ضریب ۱.۲  هست و برای افرادی که ورزشکار هستند ضریب حتی به ۲ هم‌میرسه.
ولی بعنوان یه قانون کلی، اگر میخواین  وزنتون ثابت بمونه، همین کالری دریافتی فعلی تون رو حفظ کنین و اگر میخواین وزن کم کنین باید ۵۰۰ کالری از دریافت انرژی تون کم بشه. ۲۵۰ کالری تغذیه و ۲۵۰ کالری ورزش.
اگر مایل به دریافت اون فرمول هستید ، مجددا  سوالتون رو ارسال بفرمایید.
موفق باشید.