خواب آلودگی و خستگی شدید روزانه

سلام، من یه مشکلی دارم که داره بهم صدمه میزنه، خیلی خیلی خوابم میاد، این رو درس خوندنم هم تاثیر گذاشته، الان که تابستونه و دانشگاه تعطیله، من بازم خسته ام، با اینکه ورزش هم میکنم ولی باز همیشه خوابم میاد، انگار کوه کندم، به نظرم غیر عادیه و خواب شبانه ام هم کافیه، شام هم معمولا سالاد یا ماست و چیز سبک میخورم، صبح بلند میشم که برم باشگاه خیلی اذیت میشم و بعدشم که میام بعد از دوش گرفتن باز میخوابم، بعد از ناهارم میخوابم، کلافه شدم، به کارهام نمیرسم و داروی خاصی هم مصرف نمیکنم تغذیه خوبی دارم و اهل فست فود هم اصلا نیستم، واقعا کلافه شدم از همه چی دارم جا میمونم

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

وزن و قدتون رو نفرمودید و اینکه آیا در حال رژیم گرفتن هستید؟ و اینکه آیا اخیرا آزمایش خون داده اید؟ آیا دچار کمخونی هستید؟

معمولاً اگر رژیم غذایی از لحاظ انرژی، پروتئین و ریزمغذی ها ناکافی باشه می تونه عوارض خستگی رو داشته باشه. در رژیم غذاییتون به خصوص از ماهی قزل آلا زیاد استفاده کنید چون غنی از ویتامین تیامین هست و در تولید انرژی و سرزندگی نقش اساسی داره. در مرحله بعد تخم آفتابگردان، آب پرتقال، استفاده از دانه های کامل و حاوی سبوس مثل برنج قهوه ای، ماکارونی (تهیه شده از دانه کامل و به رنگ قهوه ای) توصیه میشه. زیر نظر پزشکتون می تونید از مکمل های حاوی خانواده ب مثل مولتی ویتامین های مختلف استفاده کنید.

با احترام