همسرم به تازگی فیلم مستهجن میبیند

سلام .ما حدود بیست ساله ازدواج کردیم .تا به حال همچین موردی ندیدم ولی الان سه بار متداوله تو گوشی همسرم میبینم که فیلم های مستهجن سرچ کرده .رابطه جنسی ما معمولیه .نه خیلی گرم نه سرد که فکر میکنم بعد از اینهمه سال ازدواج خوبه .مستاصلم .خیلی جلو خودمو گرفتم که به روش نیارم .ولی راهنماییم کنید چه برخوردی داشته باشم که عادت نشه این قضیه.ضمنا ما هر دو از رابطه جنسیمون راضی هستیم

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. متخصص مرتبط با سوال شما قبلا به سوالات مشابه پاسخ گفته اند:

لطفا کلیک کنید