باسلام و خسته نباشید.

می خواستم بدونم آیا من می تونم سه ماه از مرخصی زایمانم رو قبل از تولد نوزاد استفاده کنم؟ البته منظورم مرخصی استعلاجی نیست، همون مدت مرخصی زایمان رو سه ماهش رو قبل از زایمان استفاده کنم؟ و اینکه آیا حتما باید پزشک استراحت تجویز کنه تا بیمه قبول کنه و یا اینکه به میل خودم می تونم اینکارو انجام بدم؟ کلا تامین اجتماعی در این خصوص چه مدارکی می خواد؟ و چه اقداماتی قبل از رفتن به مرخصی و بعد از بازگشت از مرخصی باید انجام بدم؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیمه

سلام
در ابتدا باید بگویم که نمیتوان مرخصی زایمان را قبل از زایمان استفاده کرد و 6 ماه مرخصی پس از زایمان برای شما محاسبه می شود.
در صورتی که پزشک برای شما قبل از زایمان مرخصی تجویز کند به عنوان مرخصی استعلاجی و اضافه بر 6 ماه مرخصی زایمان برای شما لحاظ خواهد شد. البته مرخصی شما باید در شورای پزشکی بیمه حتما تائید شود.
در صورتی که باز هم سوالی دارید همینجا بپرسید.

تجربه شما

ممنون از پاسختون. حالا اگر یک گواهی از پزشک جور کنم ببرم و خودم هم بگم که چیزی بیشتر از 6 ماه مرخصی نمی خوام. تاثیری روی نظر شورای پزشکی نداره؟ یعنی راحتتر بهم مرخصی نمیدن؟ چون من مواردی رو دیدم که شورای پزشکی اجازه می ده قبل از زایمان برن مرخصی اما از مدت 6 ماه مرخصی زایمان کم می کنه.