سلام. من خانمی هستم که 6 سال در بیمارستان به صورت پاره وقت بدون بیمه کار کردم و زمانی که باردار شدم بخاطر ندادن مرخصی زایمان از بیمارستان اومدیم بیرون، ازشون شکایت کردم رای به نفع من صادر شد اما بنا به قانونی 18 ماه مهلت خواستن چون نهاد دولتی بود، برج 8  امسال باید بدهیشون به من پرداخت کنن ، میخواستم بدونم من میتونم یه لایحه به روی شکایتم بزنم و پول 18 ماه پیش رو به نرخ روز بگیرم؟ با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با درود

با توجه به اينكه مبلغ محكوميت آن ارگان مبتنی بر رأی اداره كار بوده است و مهلت ١٨ ماهه نيز جزو مواعد قانونی ، جهت برآورد هزينه فوق در بودجه آن سازمان ميباشد امكان مطالبه مبلغ مد نظر شما نيست.