دیدن فیلم مبتذل

سلام. من 7 ساله ازدواج کردم. یک پسر 3 ساله دارم دچار یک مشکل شدم علاوه بر اینکه رابطه جنسی زیادی در منزل داریم. ولی جدیدا متوجه شدم زمانیکه من شب کارم و سرکار هستم همسرم عکس و فیلم مبتذل میبینه به حدی ناراحتم که واقعا نمیدونم چیکار کنم. میترسم باهاش صحبت کنم حرمت ها ریخته بشه و جلوی من نگاه کنه و از طرفی باهاش صحبت نکنم دچار اعتیاد به این کار بشه تو رو خدا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. متخصص مرتبط با سوال شما قبلا به سوالات مشابه پاسخ گفته اند:

لطفا کلیک کنید