باسلام برای پارگی دیسک مهره ۴ و ۵ و در معرض فشار بودن عصب آیا درمانی به جز عمل هست؟

دراثر جابجایی وسیله سنگین دچار این مشکل شده ام. کمر درد و پادرد دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت مرد شغل کارگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
براي تصميم به جراحي بايد علائم شما مثل درد ، بي حسي و گزگز و ام آر اي شما بررسي شود.
در بعضي موارد كه ديسك دچار بيرون زدگي و پارگي درجات بالا باشد و عضلات و حس رو هم درگير كند ، تنها گزينه جراحي هست.