احتمال بارداری در حالت ویرجین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 212 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام دختری 29 ساله هستم حدود 4 روز پیش با نامزد خود رابطه داشتم...ولی دختر هستم هنوز و چون طبق مطالعات درسایتها امکان بارداری حتی در حالت ویرجین نیز هست و اینکه الان موعد پریودمه درد کمر را دارم ولی اصلا لکه بینی ندارم...امکان بارداری هست و آیا استفاده روزانه من طی این چند روز از آویشن پونه دارچین زرشک و زعفران در صورت بارداری احتمال سقط را زیاد میکنند!؟!

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر دخول صورت نگرفته است  احتمال بارداری وجود ندارد نگران نباشید

تجربه شما

نه خانم دکتر دخولی نبوده

ولی همه میگن حتی در حالت باکره ای هم اگر احتمالا کنی از منی به واژن مرطوب بخوره...احتمالش هست...پس دلیل عقب افتادن پریودم چیه!؟!مصرف داروهای گیاهی با طبع گرم ایرادی نداره!؟

@masi65

دوست عزیز نگران نباشید چون دخولی  صورت نگرفته احتمال بارداری وجود ندارد علت تاخیر در پریودی شما استرس واضطراب است مصرف دم کرده ی زعفران و رازیانه ویا پیاده روی است مفید است نگران نباشید

اگ اب منی ریخته نشده نه.. ولی تا پریود صبر کنید

@فاهستم

عزیزم نامزدم مطمئن نیست امکان داره ریخته شده باشه...الان زمان پریودمه طبق محاسبات خودم کمردرد دارم ولی اصلا لکه بینی ندارم این 4 روز هم تا تونستم آویشن و پونه سیاهدانه رعفران دارچین خوردم