استفاده از مواد شوینده در بارداری

سلام دکتر عزیز

من اقدام به بارداری انجام دادم .

یک هفته بعد اقدامم برای نظافت سینک از وایتکس استفاده کردم . وحالا یک هفته از موعدم گذشته و پریود نشدم ولی هنوز آزمایش خون انجام ندادم برای بارداریم . فقط تست زدم که بعد ۱۰دقبقه هاله دوم کمرنگ افتاد .

دیروز بنا به اجبار برای نظافت حمام از وایتکس و تیرک استفاده کردم . جلوی بینی و دهانمو با دستمال بسته بودم اما تا ۲ ساعت بعد احساس سوختن گلو و سرفه میکردم . حالا خوب شدم

اما راستش اینجا خوندم ک برای بارداری ضرر داره .

حالا فوق العاده ترس دارم و نگرانم .

مشکلی پیش میاد برای بچه ام اگر باردار بودم ؟ چه مشکلی ؟

خیلی میترسم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر اگر تکرار نشود مشکل جدی به وجود نمی آید بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.