استفاده از شوینده در بارداری

سلام من 20 هفته باردارم . آیا  میتونم با استفاده از ماسک و دستکش از شوینده هایی مثل جرم گیر و شامپو فرش و سفید کننده استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هر چه در بارداری از این مواد کمتر استفاده کنید و در معرض آنها باشید بهتر است مخصوصا در سه ماه اول. موقع استفاده در فضایی با تهویه مناسب قرار گیرید و در و پنجره ها را باز کنید تا مشکلی ایجاد نشود. روز خوش