سلام من همسرم کارش 14 روز کار 14 روز استراحته..چون 14 روز رابطه نداریم تا مدتها بعد اینکه میاد خونه زود انزالی شدید داره..ولی بعدش خوب میشه..چ کنیم ک از روزای اول مشکلی نداشته باشیم
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. این مسئله خیلی طبیعی هست. میتوانید روزهای اول رابطه جنسی را بیشتر از یک بار داشته باشید. معمولا رابطه جنسی دوم مدت زمان بیشتری نسبت به رابطه جنسی اول دارد. فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکس تراپیست www.Sokhandani.com