استرس داشتن پرده بکارت بعد از مدتها ازدواج

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1094 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دو سال ازدواج کردم قبل از برقراری ارتباط جنسی به پزشک معاینه کردم و گفتن خونریزی خواهی داشت بعد از پاره شدن بکارتت.ولی من نه اولین بار نه تا الان با برقرار کردن رابطه ازم خون نیومده. اکثرا هم به حالت رو در رو رابطه داریم و نمیتونم پزیشنهای دیگم انجام بدم چون درد داره هنگام دخول خصوصا مدل هایی که من نشسته هستم. انگار بسته است .خودمو سفت می‌کنم‌ . میگم حتما پرده دارم که خون نیومده. ولی همسرم در پوزیشن  رو به رو میگن آلتشون داخل میره راحت. حالا میخوام شروع به اقدام کنم برای بارداری ولی میترسم به دکتر زنان مراجعه کنم چون میترسم بکارتم سر جاش باشه و تو معاینه  داخلی دچار مشکل شم با اسپلکوم و. خیلی ذهنمو درگیر کرده همش وقفه ميندازم رفتن به دکتر و استرس دارم. حتی با انگشت خودم یا همسرم نمیتونم داخل واژنم کنم. فکر نمیکنم هیچکس  مثل من بوده باشه از خودم بدم میاد☹️به درمانگر جنسی  مراجعه کردم ورزش‌ های کیگل رو گفتن و گفتن بلاخره باید با خودت کنار بیای برای رفتن به دکتر. ولی میترسم برم دکتر بگن بعد دوسال اومدی هنوز به وجود پردت شک داری

پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، وقتی آلت همسرتون در حالت روبه رو تا انتها داخل میشود پس شما پرده بکارت ندارید، از این بابت نگران نباشید، اما برای ترس از دخول و سفتی عضلانی تون بایستی به درمانگر جنسی مراجعه کنید تا با شما کار کنند. کگل بخشی از کار است اما همه آن نیست. افراد زیادی مثل شما هستند که حتی در یک پوزیشن هم قادر به تحمل نزدیکی نیستند اما این مشکل درمان پذیر است .کافی است بخواهید.

تجربه شما

خخخخخخخخخخ خیلی جالب بود. آخه مگه میشه بعد از دو سال دخول پرده سر جاش باشه. عزیزم بعد از دو سه بار کامل پاره میشه اگه ارتجاعی باشه بیشتر زمان میبره

اما اینکه ترس داری انگشت کنی داخل بدنت جای سوال و تعجبه. نشونه اختلال واژینیسموس هست اما میگی شب زفاف بدون درد و خونریزی داشتی پس این اختلال رو نداری. برمیگرده به ذهنیتت که فکر میکنی هنوز پرده داری. بعد از رابطه با آینه واژن رو معاینه کن میبینی بازه پس پرده ای در کار نیست

حالا اگه شب عروسی درد و خونریزی داشتی خوب بود؟ برو خدا رو شکر کن که انقدر رابطه ات خوب بوده و مثل من حسرت شب زفاف نداشتی و یه عمر عذاب نداشتن این شب رو نداشتی

پیشنهاد میکنم تو نت سرچ کنی و اطلاعاتت رو ببری بالا درباره واژن و بکارت و شب زفاف و...