سلام سمت چپ کمرم اندازه کف دست خیلی وقته درد میکرد الان بیشتر شده. که زیاد خم نمیتونم بشم. بچه ام بغل کنم یا ظرف بشورم یا کاری انجام بدم درد میگیره البته درد استخونم تو بدنم انگار میچرخه یک روز دستم یک روز پام هر روز یه جا... میخواستم ببینم علتش چیه؟ مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. لطفا به طور حضوری به پزشک مراجعه کنید. نیاز به معاینه و آزمایش هست. با تشکر