درد منتشر در پا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 45 بازدید 1 تبادل تجربه

پای چپم چند روزی از باسن تا کف پام درد میکنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

درگيری كه گزارش ميكنيد و مسير از بالا تا پايين دارد و بيشتر شبيه به گير افتادگی عصب سياتيک است ولی بايد با معاينه مشخص شود كه اين گير افتادگی دقيقا در كدام قسمت است كه بتوان آزاد كرد.

بی حسی در پا وجود دارد؟ اگر كف پا يا پشت ساق و ران گزگز و مورمور ميكند از پيشرفت اين گير افتادگی عصب خبر ميدهد.

پس سريع تر به متخصص مغز و اعصاب يا جراح ستون فقرات مراجعه كنيد و در صورت لزوم با فيزيوتراپی و تمرين درمانی و انجام برخی ملاحظات و ورزش ها از بدتر شدن آن جلوگيری كنيد و دردها را از بين ببريد

اگر در اين دوره ورزش خاص يا سنگين داريد موقتا قطع كنيد

تجربه شما

ممنون از جوابگوی شما