سلام سونوگرافی رحم و تخمدان من مشکل دارد؟

The large size uterus measures 97*50mm with anteverted in position& myometrial echotexture is endometrium is measuring 7mm in double Ap thickness. The cervix is unremarkable in appearance.Left ovary is seen adjacent to uterus & containing two follicles measuring 23mm &17mm and a hemorrhagic corpus luteum measuring 20mmIn right adnexa ,a heterogeneous hypoechoic lesion measuring 39mm is seencan be due to large ovary,Without obvious follicle & regarding to clinical finding first R/o ovarian torsion is recommendedAmout of fluid(whit depth 18mm)is present in pelvic cavity.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
با توجه به مایع آزاد لکنی دیده شده و احتمال مطرح شده باید از نظر پیچ خوردگی تخمدان باید مورد بررسی قرار بگیرید
به پزشکتون مراجعه کنید