عوارض قرص فیناگرو فیناستراید بر جنین

سلام شوهر من تا یک هفته پیش برای رشد بهتر موهاش دکتر بهش قرص فیناگرو فیناستراید داده بود که مصرف میکرد و تمام شد با توجه به اینکه شنیدم این قرص باعث ناهنجاری و سقط جنین میشه بعد از چند ماه از قطع قرص اقدام به بارداری کنم که خطر نداشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

در صورت مصرف توسط زن خطر برای جنین دارد. مصرف مرد چنین مشکلی را ایجاد نمیکند.

فقط میتواند باعث مشکل در اسپرم و دیر باروری باشد.