سلام دخترم رو که سه سال و دو ماهشه رو جلسه اول کلاس ژیمناستیک بردم کلی علاقه نشون داد و خوشش اومد که میگن باعث قد کوتاه شدنش میشه و من از این موضوع اصلا خوشم نمیاد از نظر شما چه کلاسی بزارم ؟

حرکاتی که جلسه اول کار کرد: بالانس پل و فرشته و پل و چند حرکت دیگه که من به یاد ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز .این یک نظریه قدیمی هستش و الان کاملا رد  شده .قد انسان ها کاملا ژنتیکی هست.ژیمناستیک برا کودکان ۳تا ۷ سال ورزش کاملا مناسب هست هم دختر هم پسر

تجربه شما

خیلی ممنونم