سلام خسته نباشید من پسرم دو‌سال و هفت ماهشه توی خونه خیلی فعال و شیطونه مثلا توی تلویزیون یه سری حرکتهای ژیمناستیک رو دیده از اونا انجام میده اما بیرون خونه مثلا توی پارک یا مهمونی ها رابطه خوبی با بچه های هم سنش نداره باهاشون زیاد بازی نمیکنه یه کم خجالت میکشه

الان هم بردمش باشگاه ژیمناستیک که فقط بتونه با همسنهاش بازی کنه ولی استقبال نمیکنه میگه از مربی میترسم و نمیخواد بره

حالا بنظر شما ادامه بدم باشگاه رو خوبه یا راه دیگه ای رو برای اجتماعی تر شدنش معرفی میکنید

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
با توجه به اینکه پسر شما علاقه ای به ژیمناستیک نشون نداده بهتره ادامه ندید چون اولین قدم علاقه کودک به کاری هست که انجام میده ... بهتره ببریدش کلاسهای خلاقیت یا نقاشی و یا مهدکودک نیمه وقت یعنی صبح تا ظهر.
موفق باشید.