برآمدگی شکم بعد از زایمان

سلام من سه بار سزارین کردم الان طرف راست شکمم کمی بالاتر از جای عمل کمی برآمدگی دارد آیا فتق است یا احتیاج به عمل فوری دارد؟ در ضمن هیچ درد یا آزاری ندارم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم ، فتق لزوما با درد همراه نيست . در مورد شما يک معاينه ساده ميتواند جوابگو باشد ، اگر چه شايد بواسطه جراحی های پی در پی ايجاد شده باشد.