با سلام خسته نباشین من حدود ۹ ماهه اقدام به بارداری کردم ولی جواب نمیگیرم مشکل کم کاری تیروئیدم دارم که دارو مصرف میکنم،ماه قبل رفتم سونو گرافی که یه کیست ۳ سانتی داشتم و دکتر بهم ال دی تجویز کرد یه ماه بخورم و حالا این ماهم رفتم کیستم آب  نشده با این وجود بهم متفورمین و کلومیفن و لتروزل داده... میخواستم ببینم امکان داره با وجود خوردن این دارو ها همراه کیست من باردار بشم؟یا اینکه دست نگه دارم و سعی کنم این ماه کیستمو برطرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما جای نگرانی وجود ندارد می توانید از داروهای تجویز شده با دوز کم یعنی یا قرص لتروزول و یا قرص کلومیفن نه هر دو از شب پنجم قاعدگی به صورت ۵ شب شبی یک عدد استفاده کنید موفق باشید.