سلام . بنده ٢٩ سالمه.  ۵ ماهه عروسی کردم و ۴ ماهه اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم. سایز فولیکول هام ٣.۴.۶.٧.بود. دکتر بهم مدروکسی داد. بعد از ۵ روز پریود شدم. این ماهم بهم متفورمین داد . و قرص لتروزل و گفت که از شب ٣ تا ٧ یکی بخورم. پریودهای من معمولا ٣٢ روزه هستند. و روزهای تخمک گذاری من از ١۶ پریود هست تا حدود ٢۴ پریود. آیا من این ماه باردار میشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هر ماه ده درصد فرصت بارداری دارید. اگر پی سی یو هستید ورزش و کاهش وزن را فراموش نکنید. تا یکسال برای بارداری فرصت دارید و بعد از آن باید دارو بگیرید و یا جهت بررسی بیشتر به مراکز ناباروری مراجعه کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام

از نظر عفونتها باید بررسی شوید. استرس هم تاثیرگذار است و بهتر است سونو شوید تا بر اساس اطلاعات آن و اندازه ضخامت اندومتر اقدامات بعدی انجام شوید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

سلام خوبید. ببخشید من ١٠ شهریور پریود شدم. از شب ٣ تا ٧ لتروزل خوردم. و دقیق سر ٧ روز پریود تموم شد. حالا بعد از گذشت ١٢ روز از تاریخ آخرین پریودم دوباره خونریزی شروع شده. میشه بگید علتش چیه؟ الان ٢١ شهریوره