باعرض سلام. من حدود ده روز از پاک شدنم میگذره. در زمان پریودیم روزها آخر احساس کردم ترشحم همانند زمان تخمک گذاریه.ولی هنوز خونریزی داشتم.بعداز پاک شدنم هنوز هیچ علامت تخمک گذاری ندارم. یعنی پس دلیلش چیه؟ 1)_آیا ممکنه داخل پریودی تخمک گذاریم بوده باشه؟2)_ یااینکه ممکنه باوجود پریود شدنم که هرماه میشم ولی اصلا در ماه تخمک گذاری اتفاق نیفته؟ خواهشا به هردوسؤالم پاسخ بدید. ممنونم از لطفتان
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر دوران پریود تخمک گذاری وجود ندارد ممکنه تخمک گذاری شما چند روز دیگه باشد نگران نباشید شما باید برای بارداری اقدام کنید اگر بعد از ۶ ماه باردار نشدید پیگیری نمایید