مصرف قرص مولتی پریناتال در بارداری

با سلام من در حال حاضر در هفته ۱۳ بارداری هستم دکتر واسم قرص مولتی پریناتال +کلسیم نوشته اما متوجه شدم کسی که پرینتال میخوره دیگه احتیاج به فولیک اسید نداره میخواستم ببینم چقدر صحیح ؟ یعنی من الان باید فولیک قطع کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم مصرف فولیک اسید به مقدار ۴۰۰میکروگرم روزانه در سه ماهه اول بارداری توصیه میشه و بعد از اتمام ماه سوم بارداری مصرف اون قطع و آهن جایگزین میشه