قرص پریناتال در هفته 8 بارداری

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

من هفته ۸ بارداری هستم و پزشک به من قرص پریناتال را داده است ولی در اینترنت نوشته است که از هفته ۱۴ مصرف شود و قبل از آن عوارض دارد. به نظر شما مشکلی ندارد در این هفته ها از این قرص استفاده نمایم؟ تمام آزمایش هایم خوب بود و مشکلی نداشت.

ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر تغذیه مناسبی دارید و مشکل خاصی هم وجود ندارد ترجیحا بعد از هفته ۱۶ بارداری دارو را میل کنید ولی میتوانید بازهم با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش