زودانزالی همسر

 سلام. 3 ساله ازدواج کردم و هم خودم هم همسرم مزاج گرمی داشتیم و همسرم زود انزالی دارد و من میل به طولانی بودن رابطه دارم و الان به شدت مزاجم سرد شده به شدتی که حتی دلم نمیخواد همسرم بوسم کنه و همسرم متوجه این تغییر هست و همش میگه که نیازم رفع نکنی من چیکار کنم و من به اجبار سعی میکنم نیازش رفع کنم ولی به شدت اذیت میشم و نمیدونم واقعا چیکار کنم برای این موضوع؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل مربی نقاشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام قطعا بایدهردو  بررسی شوید
فعلا ورزش کگل هردو انجام دهید و قرص رویال ژل بخورید و از لوبریگانت استفاده شود