عدم ارگاسم و زودانزالی

با سلام و خسته نباشید.

من ۲۰ سالمه و شوهرم ۳۳ سالشه ۷ ماهه عروسی کردیم و ۱ سال هم عقد بودیم.

مشکلی که من دارم و خیلی زیاد اذیتم میکنه زود انزالی شوهرمه یعنی‌ زیر یک دقیقه ارضا میشه. حتی بیشتر مواقع با یک بار دخول هم ارضا میشه. تعداد رابطه هامونم زیاده اون مدت هم که عقد بودیم رابطه داشتیم هر هفته ۶ بار رابطه داریم ما😑 ولی بازم خوب نمیشه. منم مجبور میشم بعد رابطه خود ارضایی کنم و این خیلی اذیتم میکنه. مشکل اصلی هم اینجاست که نمیشه چیزی به شوهرم بگم خیلی ناراحت میشه و بهش بر میخوره قهر میکنه حتی شده تا یه هفته قهر کنه از ناراحتی.

رابطه عاطفیمونم خیلی خوبه تحصیلکرده هم هست ولی نمیدونم چرا اصلا نمیخواد منو به ارگاسم برسونه اصلا با دست هم تلاش نمیکنه

خیلی وقتا خودم بهش میگم که چجور رابطه ای میخوام ولی بازم ناراحت میشه فکر میکنه من میگم تو ایراد داری

خسته شدم دیگه متنفرم از هرچی رابطه ست😣

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و درود
ابتدا از شما سپاسگزارم که به ما اعتماد کردید و مسئله خود را با ما در میان گذاشتید.
سوال:ایا در دوران عقد با توجه به داشتن رابطه ، با همین مسئله درگیر بودید؟
آیا در زمان سکس قبل از انجام دخول مراحل رو طی میکنید مثلا معاشقه؟
و اینکه این مسئله رو با همسرتان بازگو میکنید در چه زمانی است که ایشان از صحبت شما برداشت دیگری دارند؟
چند راهکار رو خدمتتان عرض میکنم که بتوانید این رابطه رو بهبود ببخشید :
۱-در خصوص بیان مسئله و‌درخواستی که از همسرتان دارید در زمانی که قصد رابطه ندارید در مورد خواستتون صحبت کنید وطرز‌گفتگو به گونه ای باشد که برداشت بدی دریافت نشود واطمینان حاصل بشه که به دلیل نا آگاهی این مشکل پیش امده و با کسب اگاهی میتوان عملکرد جنسی را بهبود بخشید.
۲-هردوی شما باید با اناتومی جنسی و چگونگی رسیدن به ارگاسم زن و مرد وتفاوت هایش اشنا شوید .
۳-استفاده از نوازش،بوسیدن،گفتگو جنسی،کاندم تاخیری باعث میشه که سیکل رابطه جنسیتون به هم نزدیک بشه و رفته رفته بیزاری جنسی در شما به حداقل برسه
۴-خلاقیت در رابطه جنسی و استفاده از پوزیشن های مختلف باعث میشه که در مواردی زود انزالی به حداقل می رسد.
ودر نهایت اگر از این موارد استفاده شد ولی باز هم مسئله به قوت خود باقی ماند به یک مشاور مراجعه بفرمایید.
موفق و موید باشید.