حبس برای مهریه

با سلام. میخواستم بدونم اینکه میگن مهریه دیگه حبس نداره به چه معناست؟ یعنی اگه مهریه در دادگاه قسط بندی شده باشه و زوج این اقساط را پرداخت نکنه حبس نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

خير اگر زوج اقساط را پرداخت ننمايد همچنان حكم جلب ايشان و حبس صادر ميگردد. ليكن افرادی كه قبل از صدور رای قادر به پرداخت مهريه نميباشند و مالی هم ندارند راهی زندان نشده و رای به گونه ای صادر ميگردد كه اقساط گردد.