حق حبس

سلام

من عقد هستم و از حق حبس استفاده میخوام کنم سوالی که دارم این هست که آیا امکانش هست وقتی از حق حبس استفاده میکنم بعد از گذشت چندماه بگم از همسرم تمکین میکنم خونه و اثاث فراهم کنند تا من تمکین کنم و همزمان مهریه بگیرم این اتفاق امکانش هست ؟

و سوال دیگر اینکه همسرم میتواند از این اتفاق سواستفاده کنن یعنی قبول کنن خونه و اثاث تهیه کنن بعد منو بیرون کنن؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
همانطور که میدانید حق حبس به معنای آن است که شما میتوانید تا زمانی که مهریه به شما کامل پرداخت نشده از ایفای وظایف خود در مقابل شوهر خودداری کنبد منظور از ایفای وظایف مطلقا از وظایفی که شرع و قانون برعهده زن میگذارد امتناع کند لازم به بیان است که برای اینکه زن شامل این شرایط شود باید مهریه حال باشد
حق حبس مانع از مطالبه نفقه نمیشود که نقه شامل  مسکن و اثاث  زندگی نیز می باشد