تشنج و قطره متوکلوپرامید

334 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام.

پسرم ۱۰کیلو هست و قطره متوکلوراپید شب قبل و روز تشنج هر بار ۶ قطره دادم

همون روز دیدم سر و گردنش خم شده و دستاش مشت و به روبرو خیره شده بود و کبود شده بود.۲_۳دقیقه اینطوری بود.دو سه ساعت بعدش گیج و خواب آلود.

روز بعد همون ساعت افتاد زمین گریه کرد و دیدم همونطوری شده ولی کبود نشده بود.

دکترای فوق تخصص گفتند شاید از قطره بوده. شاید هم بیماری داره.الان ۳روز گذشته که تکرار نشده. هر ثانیه میترسم دوباره تکرار بشه.

میخواستم اگر تجربه ای دارید یا مورد مشابه ای دیدید من رو در جریان بزارید و کمکم کنید.

خیلی خیلی نگرانشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ماه جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، در صورت عدم مراجعه به فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، حتما مراجعه فرمایید. به احتمال زیاد این علائم مربوط به قطره متوکلوپرامید بوده است که با قطع دارو و تمام شدن نیمه عمر دارو بعد از یک روز این علائم تکرار نخواهند شد.

تجربه شما

ممنونم. تحت نظر دکترهای فوق تخصص بود و ام آر آی و نوار مغز انجام شد. همه چیز نرمال بود.

الان ۴روزه تکرار نشده.

سلام پسر منم تقریبا دوماهش بود که چند قطره از تجویز پزشک بیشتر خورد مثل تشنج شده بود سرش بالا بود و خیره به سقف

و کاملا معلوم بود که یک چیزیش هست خیلی بد بود😭 بردمش بیمارستان یک آمپول بهش تزریق کردن

تا صبح خوابیده بود دکتر اومد بزور بیدارش کرد و اومدیم خونه

گفتن حساسیت به متوکلوپرامید

ولی من فکر میکن چون زیاد خورده بود

اینجوری شد و دیگه هیچ وقت بهش ندادم به دکترشم گفتم که ننویسه.

نگران نباش انشالا که از دارو بوده