درمان ویار و قرص متوکلوپرامید

سلام. وقت بخیر . من هفته 7 بارداری هستم و ویار خیلی شدید دارم طوری که روزی 3_4 بار حالم بد میشه دکتر برام قرص متوکلوپرامید تجویز کرد الانم دارم استفاده میکنم زیادم تاثیری روی حالم نداره اما خب چاره‌ای نیست . دکتر میگه برای جنین مشکلی نداره اما خودم میترسم به نظر شما ضرری نداره برای جنین ؟ اینم بگم روزی دو تا میخورم یکی صبح یکی عصر.لطفا اگه روش دیگه ای هم برای ویار سراغ دارین بگین ممنون میشم؟ تو روخدا هر چه سریعتر جوابمو بدین از نگرانی دربیام . مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام صبور باشید میتوانید ب ۶ را هم امتحان کنید مصرف قرص زینتوما و یا استفاده از زنجفیل تازه در غذا یا چای بسیار کمک کننده است گلاب و مصرف بیسکویت های خشک هم میتواند حالتان را بهتر کند روزخوش