با عرض سلام و خسته نباشید من در هفته 18 بارداری هستم و وقتی میوه میخورم بلا فاصله استفراغ میکنم میشه بفرمایین برای جبران ویتامین میوه چه چیزی مصرف کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز می توانید از آب میوه به مقدار کم  استفاده کنید و یا سعی کنید مقدار میوه خیلی کم با فاصله مصرف کنید تا دچار حالت تهوع و یا استفراغ  نشوید از  مکمل های ویتامینی هفته ای سه بار می توانید  استفاده کنید موفق باشید.