رژیم میوه و سبزیجات در دوران شیردهی

سلام شیرخوار ۷ ماهه ای دارم که قد وزنش خوب است بعد زایمان هنوز نتونستم به وزن قبل برگردم حتی ۳ سایز از قبل بارداری اضافه کردم در حال حاضر قد۱۶۰ وزنم۷۹ و ۳ روز است که قرص الکارنتین میخورم و نیم ساعت ورزش میکنم احساس گرسنگی میکنم و همش باید غذا بخورم الان کمی بهتر شدم و سعی کردم کمتر بخورم اما نه به حد رژیم .به خاطر هیکل و اندامم دارم افسردگی میگیرم میخوام سریعتر وزن کم کنم آیا میتونم رژیم ۱ هفته که روز اول فقط میوه روز دوم سبزیجات و روز سوم هر دو آنها و روز چهارم شیر و موز و روز پنجم ۱ فنجون برنج و همراه با گوجه و شب هم مثل روز‌ و روز ۶ مثل روز ۵ و روز آخر  فقط  آب میوه .که میگن ۳ تا ۵ کیلو یا بیشتر کم میکنم آیا برای بچه مشکلی پیش نمیاد غیر از شیر خودم ۴ وعده غذا کمکی بهش میدم اگه نمیشه بگید لطفا چه رژیمی بگیرم که زودتر وزنم کم شه بیشتر قسمت شکم و پهلو.ممنون از پاسخ گویی شما و تشکر بسیار

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
به نکات زیر توجه کنید :
الکارنیتین در دوران شیردهی مصرف نکنید
رژیمی که فرمودید رو هم به هیچ وجه اجرا نکنید
شیردهی خود به خود باعث کاهش وزن میشه
حداقل تا سال اول شیر دهی صبر کنید سپس رژیم کاهش وزن بگیرید
جهت جلوگیری از افزایش وزن و تنظیم رژیمی که ضمن شیردهی موجب کاهش وزن شما بشه (نه صرفا با کاهش انرژی) به کارشناس تغذیه مراجعه بفرمایید‌.