سلام و روز به خیر .من اضافه وزن بالایی دارم و در حال رژیمم . عضلات  بازو و ران و شکمم شل و آویزون هستن و حتما بدتر هم میشن. چه ورزشهایی بهم کمک میکنند؟ تی آر ایکس یا بدنسازی و یا ایروبیک؟

ممنونم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام وقت بخیر
شما قطعا همراه با رژیم غذایی تان ، باید تمرینات مقاومتی انجام بدهید. تمرینات مقاومتی باعث می شوند توده عضلانی شما بیشتر بشود، بدنتان فرم بگیرد و به اصطلاح شل نشود.
تمرینات مقاومتی به تمریناتی گفته می شود که عضلات شما به یک مقاومت غلبه کند . این مقاومت می تواند وزنه ، دستگاه ، کش ، یا وزن بدن خودتان باشد . مثلا وقتی شما حرکت شنا سوئدی را انجام می دهید عضلات سینه و بازو هایتان بر وزن بدنتان غلبه می کنند و همین عضلات در پرس سینه با دمبل ، یا پرس سینه با دستگاه هم در گیر می شوند .
بنا بر این تمرینات با وزنه ، دستگاه ، کش ، یا TRX می توانند به شما کمک کنند. قطعا ورزش ایروبیک می تواند در چربی سوزی بیشتر به شما کمک کند ولی به تنهایی نمی تواند باعث فرم گ رفتن و افزایش Tonicity (سفتی) عضلات شما بشود.