ما یه سال پیش رفته بودیم شمال رفته بودیم تو آب شنا کنیم من انگار کوسه دیدم و خیلی وحشت کردم از اون موقع به بعد من از خواب با حالت خفگی میپرم.دوبار هم پیش اومده وقتی میخواستم به خواب برم انگار راه گلوم بسته شده بود آب دهنمو نمیتونستم قورت بدم.حالا میخوام کمکم کنید توروخدا بنظرتون از چیه؟ نوار قلب دادم سالم بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، به نوعی استرس بعد از حادثه هست، اغلب اوقات گذراست، اما اگر ادامه دار شد باید برای درمان حتما به روانپزشک مراجعه کنید، نیازی به آزمایش و بررسی طبی و چکاپ قلب و ریه و... نیست. مساله صرفا روانی است.