احساس خفگی

با سلام و خسته نباشید.

چند ساله احساس فشار تو ناحیه گردنم دارم. که با افت فشار و گاهی با نفخ و باد گلو همراه میشه.صورتم و لبام کرخت میشه.انگار پوست گردن و زیر گلوم کشیده میشه.مشکل بلع ندارم. مشکل تیروئید ندارم‌.هیچ بیماری خاصی ندارم‌.عصبی هم نیستم ولی به اعصاب ربطش میدن. چند وقته بدتر شدم. هیچ دارویی استفاده نمیکنم.احساس میکنم دارم میمیرم. چه بیماری دارم چه کنم چه دارویی بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باعرض سلام وخسته نباشید
ممکن است که اسید معده تان زیاد ترشح میکند یا دچار رفلاکس وبرگشت اسید هستید ویا نفخ درمعده به صورت فشار درمیر مری بروز میکند

جهت بررسی این تشخیصها مراجعه به پزشک داخلی یا گوارش کمک کننده است ، ضمنا سونوگرافی از گردن هم لازم است .