با سلام من قبلا دوتا سقط داشتم و در بررسی ها هیچ گونه مشکلی هم نداشتم و در نهایت به صورت طبیعی باردار شدم و از اول بارداری اناکسوپرین تزریق کردم، از هفته ی 37 اناکسو را به هپارین تغییر دادم سوالم این است که آیا حالا که در هفته ی 38 و اواخر بارداری هستم هنوز باید تزریق را داشته باشم؟ و بعد از زایمان هم باید تزریق ها را انجام دهم؟تا چه مدت؟ سوال دیگرم این است که آمپول ها مانع زایمان طبیعی نمی شوند؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

معمولا تا 12-24 ساعت قبل زایمان ادامه می دهند و سرخود قطع نکنید بعد زایمان هم بسته به عامل زمینه ای ادامه می دهند مانعی برای زایمان طبیعی نیست.