مطالبه مهریه و حق حبس

با سلام و خسته نباشید دختری هستم که حدودا 7 ماهی هست عقد کردم بعد از دو ماه از عقد متوجه شدم نامزدم تعادل روحی ندارن و همش بهانه گیری الکی و پرخاشگری میکنن و درخواست جدایی دارن امروز متوجه شدم از طریق یکی از بستگانش که مواد روانگردان مصرف میکنن حالا میخواستم بدونم که چطور میتونم مهریه خودمو بگیرم ضمن اینکه ایشون توانایی پرداخت مهریه رو دارن ولی شایعه شده که اموالش رو به نزدیکان انتقال دادن و اگر اینکار رو کرده باشن شاهد دارم برای اموال انتقالی میخواستم بدونم ضمن درخواست مهریه چه اقدامات دیگه ای باید انجام بدم که روند پروندم سریعتر بشه و آیا برای درخواست مهریه از حق حبس استفاده کنم یا نه؟ با تشکر از پاسخ گوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید ضمن مطالبه مهریه درخواست تامین خواسته(از اموال) طرف رانیز مطرح نموده و حتی نفقه معوقه خویش را نیز مورد مطالبه قرار دهید و در صورت طرح دعوی الزام به تمکین (اگر باکره بوده و سابقه تمکین نداشته اید)به حق حبس خود استناد نموده و تمکین را منوط به دریافت نقدی مهر نمائید ، چه بسا این موضوع منجر به توافق مطلوب شما گردد
با این حال پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی موضوع را بصورت حضوری و دقیق تر با وکیل در میان گذاشته و مشاوره بیشتر و تکمیلی  بگیرید
موفق باشید