تغییر مهریه عندالمطالبه

60 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام میخواستم ببینم چنین امکانی وجود داره که تبدیل به عندالمطالبه همسرم به دفتر ازدواج مراجعه کردن گفتن نمیشه حقیقت داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
هر گونه تغییر و توافقات جدید زوجین می بایست ابتدائاً طی اقرارنامه رسمی در یکی از دفاتر اسناد رسمی انجام و سپس به اطلاع دفتر ازدواج مربوطه رسینده و در ستون ملاحظات آن به ثبت خواهد رسید .
موفق باشید

تجربه شما

ببخشید یه سوال دیگه خط خوردگی در سند ازدواج درسته؟ یعنی اگه سند و ببرن بگن اینو خط بزن بنویس عنداالستطاعه آیا اون اعتبار داره؟

توی سند ازدواجم اول عند المطالبه نوشته شده بعد برن خط زدن نوشتن استطاعه درسته این؟

سپاس اگه مورد دیگه ای اضافه کنیم هزینه شون جدا هست؟