مطالبه وجه سفته از یک فرد مجهول المکان

سلام

بنده به مبلغ ۸ میلیون سفته از یک شخصی دارم که ایشون به علت طلبکاران زیادی که داشتن الان فراری هستن و معلوم نیست دقیقا کجان.

چند روز پیش از طریق دفتر قضایی سفته هارو اجرا گزاشتیم و تنها آدرسی که از ایشون داشتیم رو دادیم درصورتی که اونجا نیستن

میخواستم بدونم ممکنه ایشونو پیدا کنن و ما به حق و حقوقمون برسیم.یا وقتی شخصی مجهول المکان باشه نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید در صورت مجهول المکان بودن طرف ، تقاضای نشر آگهی داده و روال دادرسی را از این طریق ادامه دهید
موفق باشید