بدبینی نامزد

با سلام

من دختری ۲۴ ساله هستم و نامزدم ۲۷ ساله.من و نامزدم اوایل با هم مشکلی نداشتیم و هر دو عاشق هم بودیم و البته هستیم ولی بعد چند ماه متوجه شدم در رفتارش یک سری تغییرات بوجود اومد. مثلا من یک حرفی رو میزنم من رو باور نداره و میگه نه تو منظور داشتی که این حرف رو زدی. مثلا دیروز ایشون سر درد داشت و چند بار یک دفعه گفته بود که سرم درد داره من گفتم وای چرا همش میگی سردرد دارم بابد بریم دکتر ولی ایشون مثل همیشه سو برداشت کرد و گفت آره بترس من مریضی ناعلاج دارم گفتن که تو چون ترس داری مرضی داشته باشم میگی بریم دکتر و از این قبیل رفتارا تو رو خدا راهی پیش روم بذارید که چیکار کنم انقد در مورد حرفام بد برداشت نکنه ناگفته نماند که ایشون شغلشون بازرس هست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، متاسفانه شما برای برداشتهای همسرتون نمی تونید کاری بکنید مگر اینکه ایشون خودشون بخواهند که در این مورد اقدامی انجام بدهند، شما میتونید این موضوع رو با ایشون درمیون بگذارید که گاهی در ارتباط با هم احساس خوشایندی ندارید (مثال از موقعیت ها بزنید) و به همسرتون پیشنهاد بدید که با هم به یک مشاور مراجعه کنید یا در کلاسهای مهارتهای زندگی و ارتباطی شرکت کنید.