سلام

با شوهرم در هرمورد صحبت میکنم جبهه میگیره دعوا و قهر که من مجبور بشم بگم غلط کردم درسته بچه توجه میخواد ولی شوهر من منو نمیبینه میگه فقط به بچه توجه کن چرا فلان کار خونه رو نکردی حواست نیست درصورتی که دوتا بچه کوچیک یک ساله و دیگری 40 روزه برام توان نگذاشتن خودشم به فکرم نیست انتظارات زیاد داره و همه چیزش میخواد به جا باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .ببینید شما یک بزرگسال هستید و تا زمانی که به عنوان یک بزرگسال مسئولیت زندگی خودتان را قبول نکنید نمی‌توانید خوشبختی را تجربه کنید. زمانی هنوز با همسرتان به توافق نرسید و زندگی شما هنوز ثبات ندارد شما اقدام به آوردن دو تا فرزندان آنهم پشت سر هم کرده اید .حتی اگر رابطه شما عالی بود و زندگیتان به اثبات رسیده بود هم آوردن دو تا فرزند با این تفاوت سنی ظلمی آشکار در حق فرزند می باشد بچه یک ساله شما هنوز به توجه ۱۰۰% شما نیاز دارد در صورتی که شما ناچار هستید قسمت زیادی از توجهتان را به سمت بچه چهل روزه معطوف کنید .خوب این وضعیتی است که شما قبل از این انتخاب کرده اید و امروز نتیجه انتخاب های خودتان را می بینید .برای انتخاب هایی که تا به امروز انجام داده اید کاری نمی توانید بکنید ولی انتخابی که امروز می کنید هم  در سال‌های آینده زندگی شما را می سازد .معجزه اتفاق نمی‌افتد هیچ آدمی تغییر نمی‌کند و ما فقط زمانی می توانیم خوشبخت باشیم که شروع کنیم به این مسأله توجه فکرکردن  که باید برای خودمان یک کاری انجام بدیم باید خودمان به داد خودمان برسیم .باید خودمان خودمان را نجات دهیم ما محکوم به زندگی کردن در شرایطی خاص نیستیم.اگر همسرتان شما را درک می کند اگر می توانید با هم به توافق برسید توصیه می کنم به مشاور مراجعه کنید .خواندن کتاب ازدواج بدون شکست نوشته دکتر ویلیام گلاسر و ترجمه دکتر علی صاحبی می‌تواند به شما کمک کند اگر شما را درک نمی کند این شما هستید که انتخاب می کنید به این وضعیت ادامه دهید یا انتخاب دیگری داشته باشید.