توقع زیاد شوهر از‌ خانواده من

همسر من خیلی از خانواده من  توقع داره ، مثلا اگه بیاد پیش بابای من و همون موقع بابا حال خوبی نداشته باشه و مثل همیشه خیلی گرم با شوهرم سلام‌ نکنه عصبی میشه یا مثلا به خواهرم که خارج کشوره یه مدت پیام میدادن و خوب بودن باهم من خیلی خوشحالم بودم از این قضیه تا اینکه خواهرم یه دفعه حواسش نبوده و جواب یکی از پیامای شوهرم رو نداد

هرچی بهش گفتم خوب ندیده دیگه عمدی که نبوده قبول نمیکرد و دیگه خواهرم هم که پیام میداد سر و سنگین جوابشو میداد

واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم یه روز بهم بگه با کل خانواده قطع رابطه کن به خاطر همین چیزای کوچیک

و اینم بگم که این رفتاراشو از باباش الگو برداری کرده

لطفا راهنماییم کنین من چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، این موضوع به شخصیت همسر شما ربط داره و برای تغییرش متاسفانه از شما کاری ساخته نیست ، بلکه این خودشون هستند که میتونن برای تغییر و بهبود این حساسیت بیان و راهتمایی و تراپی دریافت کنند شما میتونید بستری ایحاد کنید که ایشون متوجه این حساسیت زیادشون بشن و بخواهند که براش کاری کنند اما مراقب باشید شما بهشون نگید تو فلان مدلی و بهمان مدلی بلکه در کنارشون طوری حضور داشته باشید که خودشون ببینند و متوجه بشوند اگر ایشون در این مرحله با مشاوره رفتن موافقت نمیکنند شما برای آموزش  مدلی سازنده و موثرکه خودتون داشته باشید و همینطور برای اینکه روی خودتون کار کنید که کمتر اذیت بشید میتونید خودتون شخصا از یک مشاور کمک بگیرید، نحوه واکنش شما به این مسله میتونه نقش مهمی داشته باشه و حساسیت همسرتون هرگز دلیل قانع کننده ای برای قطع ارتباط شما با خانواده اتون نیست پس میتونید با هم مذاکره کنید و در نهایت ایشون مسولیت ناراحتیشون رو خودشون بپذیرند .